Γέφυρα μόνο για θαρραλέους

Δευτέρα, 6 Οκτωβρίου 2014 Ετικέτες

Γέφυρα μόνο για θαρραλέους

Τη βλέπεις και σου κόβεται η ανάσα. Όποιος έχει υψοφοβία σίγουρα δε θα… ξετρελαθεί με αυτή τη γέφυρα. 

Η SkyBridge βρίσκεται στη Ρωσία και «απευθύνεται» μόνο σε θαρραλέους. Διαφορετικά δεν είναι απλό να τη διασχίσει κάποιος. Πάντως, οι Ρώσοι εξηγούν ότι είναι η πιο μεγάλη κρεμαστή πεζογέφυρα στη χώρα τους και θα γίνει και στον κόσμο αν λάβει το βραβείο Γκίνες, καθώς η συμμετοχή της έχει δηλωθεί ήδη.   


Από πάνω της μπορούν να περάσουν 30.000 άνθρωποι κάθε φορά και το μήκος της –όταν τεντωθεί- φτάνει το ένα χιλιόμετρο. Απλώνεται πάνω από την κοιλάδα Krasnaya Polyana, αλλά μοιάζει σαν να σε πηγαίνει στο άγνωστο και μάλιστα από μια άκρως επικίνδυνη διαδρομή καθότι πάλλεται και δε διαθέτει και προστατευτικά κάγκελα. 

Οι δημιουργοί της, όταν ολοκλήρωσαν το έργο τους, εξήγησαν ότι όποιος είναι τολμηρός μπορεί να κάνει περισσότερα από το να περπατήσει πάνω της. Αναφέρονταν σε bungee jumping από τη γέφυρα, καθώς στα περίχωρα της κατασκευάζεται ένα fun park που θα το διαθέτει, με τους Ρώσους να στοχεύουν στο να γίνει το απόλυτο σημείο διασκέδασης για τους ριψοκίνδυνους.   

Μάλιστα, η αγγλική εφημερίδα Metro αναφερόμενη στη γέφυρα διεξάγει και γκάλοπ μεταξύ των αναγνωστών της, ρωτώντας τους να απαντήσουν αν είναι αρκετά γενναίοι για να πατήσουν το πόδι τους στη SkyBridge.

Γέφυρα μόνο για θαρραλέους 


Γέφυρα μόνο για θαρραλέους

0 σχόλια :