Το σημειωματάριο που δεν τελειώνει ποτέ

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014 Ετικέτες

Το σημειωματάριο που δεν τελειώνει ποτέ

Ίσως έχει έρθει η ώρα να πείτε «αντίο» στα παραδοσιακά τετράδια, μολύβια και χαρτιά. 

Οι δημιουργοί του επαναχρησιμοποιούμενου σημειωματάριου Esquoia, ισχυρίζονται ότι το καινοτόμο προϊόν τους θα φέρει μια «επαναστατική» προσέγγιση στο παραδοσιακό… γράψιμο. 

Το Esquoia επιτρέπει στους χρήστες του να κρατήσουν σημειώσεις και στη συνέχεια να καθαρίσουν τις «σελίδες» του, με όποιο τρόπο τους είναι πιο εύκολος: με μια γόμα, με ένα στεγνό πανάκι ή με ένα βρεγμένο κομμάτι ύφασμα. 

Επιπλέον, το πρωτοποριακό σημειωματάριο που δημιούργησαν φοιτητές του πανεπιστημίου Bradford είναι ανθεκτικό στο νερό, ενώ μπορεί κανείς να μεταφέρει εύκολα σελίδες από το ένα τετράδιο στο άλλο.

Το σημειωματάριο που δεν τελειώνει ποτέ   

Η ομάδα των δημιουργών του ανέφερε ότι εμπνεύστηκε την ιδέα από τους ασπροπίνακες, «μεταφέροντας τα ευέλικτα χαρακτηριστικά τους στο μέγεθος ενός τετραδίου», σημειώνει δημοσίευμα της Daily Mail. 

«Θέλουμε να κάνουμε τους ανθρώπους να αρχίσουν να σχεδιάζουν, να γράφουν και να κρατούν σημειώσεις, όπως δεν είχαν φανταστεί μέχρι τώρα» πρόσθεσαν. 

Στα μελλοντικά σχέδιά τους είναι η δημιουργία μεγαλύτερων σελίδων, καθώς επίσης και σελίδων που θα μπορούν να διπλώνονται και να κόβονται.


0 σχόλια :