Μάρκετινγκ στη Σελήνη από ιαπωνική εταιρεία αναψυκτικών

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014 Ετικέτες

Μάρκετινγκ στη Σελήνη από ιαπωνική εταιρεία αναψυκτικών

Υλικό διαφημιστικής προώθησης του προϊόντος της θα τοποθετήσει στη Σελήνη μια ιαπωνική εταιρεία αναψυκτικών.
 
Με τη συνδρομή της αμερικανικής εταιρείας Astrobotic Technology η ιαπωνική εταιρεία αναψυκτικών Otsuka, θα στείλει στη Σελήνη μια κάψουλα από τιτάνιο βάρος ενός κιλού, η οποία θα περιέχει αναψυκτικό Pocari Sweat σε σκόνη, αλλά και ειδικούς δίσκους δεδομένων στους οποίους παιδιά από όλη την Ασία θα έχουν καταγράψει τις επιθυμίες και τα όνειρά τους.

Με το ειδικό δοχείο, η Otsuka κατακτά ένα ακόμα σύνορο για την ανθρωπότητα: πρόκειται για το πρώτο ανθρώπινο αντικείμενο που θα αποσταλεί σε έναν άλλο κόσμο για εμπορικούς σκοπούς.

Όσα παιδιά συμμετάσχουν θα λάβουν από την εταιρεία ένα ειδικό δαχτυλίδι-κλειδί, με το οποίο θα μπορέσουν να ανοίξουν τη διαφημιστική κάψουλα και διαβάσουν την επιθυμία τους, αν ποτέ μπορέσουν να ταξιδέψουν στο Φεγγάρι!

Η Astrobotic αναμένεται να στείλει στο διάστημα τη διαφημιστική κάψουλα της Otsuka εντός του επόμενου έτους, μέσω του πυραύλου Falcon 9.

Ο επαναχρησιμοποιούμενος πύραυλος Falcon 9 ανήκει στην εταιρεία του SpaceX,  του γνωστού μας από τη Tesla Motors, Elon Musk και έχει ήδη πραγματοποιήσει τρεις επιτυχείς αποστολές στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS).

H Astrobotic από την πλευρά της φιλοδοξεί να κατακτήσει το χρηματικό έπαθλο Lunar X ύψους 20 εκατ. της Google, το οποίο θα απονεμηθεί στην πρώτη εταιρεία που θα καταφέρει να προσεληνώσει μια συσκευή, η οποία θα κινηθεί σε ακτίνα 500 μέτρων και θα εκπέμψει εικόνες υψηλής ευκρίνειας πίσω στη Γη.


0 σχόλια :