25 εφευρέσεις που είναι εντελώς άσκοπες

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 Ετικέτες ,


Έχετε μείνει ποτέ μέχρι αργά παρακολουθώντας ένα διαφημιστικό που πουλάει ένα άχρηστο προϊόν; Ο κατάλογος αυτός περιλαμβάνει αποτυχίες στον τομέα της τεχνολογίας, των ρούχων, των τροφίμων, και πολλών άλλων. Εμείς δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσετε να έχετε πίστη στην ανθρωπότητα μετά από αυτή τη λίστα. Ωστόσο, μπορεί να διασκεδάσετε βλέποντας τη λίστα των 25


1.  Grill καυσαερίων

Grill καυσαερίων

Brand: Roohollah Merrikhpour  

Ο καρκίνος ποτέ δεν είχε τόσο ωραία γεύση! Αυτή η εφεύρεση επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ωραίο μπιφτέκια με καυσαέρια από αυτοκίνητα. Οι κατασκευαστές λένε ότι οι αναθυμιάσεις μένουν μακριά από το μπιφτέκι, αλλά πραγματικά, αξίζει το ρίσκο; Αν δεν έχετε το χρόνο να ψήσετε ένα μπιφτέκι, αλλά έχετε το χρόνο να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή όπως αυτή, θα πρέπει να ιεραρχήσετε εκ νέου τη ζωή σας.


2. Προστατευτικό για αβοκάντο 



Brand: Harold Import Company

Τρώτε σάντουιτς με φέτες αβοκάντο ζόμπι και φοβάστε ότι θα σηκωθούν στη μέση της νύχτας για να φάνε; Λοιπόν, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι τα ζόμπι αβοκάντο σας δεν θα προσπαθήσουν να σας σκοτώσουν στον ύπνο σας με το προστατευτικό για αβοκάντο . Εννοείται ότι κρατάτε τα αβοκάντο σας φρέσκα​​, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές εναλλακτικές λύσεις που άνθρωποι έχουν ήδη στην κουζίνα τους. Ποιος θέλει άλλη μια συσκευή για να καθαρίσει;


3. Κλιματιζόμενα παπούτσια

Κλιματιζόμενα παπούτσια

Brand: Hydro-Tech

Τα κλιματιζόμενα παπούτσια παρέχουν επιπλέον καθαρό αέρα στα πέλματα σας, ωστόσο, δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα ζευγάρι παπούτσια με τρύπες. Όχι μόνο δεν είναι μια αναβαθμισμένη για παπούτσια, είναι ένα ατελές προϊόν που προσπαθούν να το περάσουν ως ένα πολυτελές στοιχείο. Ισχυρίζονται ότι το προϊόν έχει "μοναδική τεχνολογία φίλτρου." Ναι, μπορούμε να βάλουμε τρύπες στα δικά μας τα παπούτσια και να μην πληρώσουμε για αυτό. Θα παραδεχτούμε όμως ότι το χαμόγελο του άντρα στη φωτογραφία σχεδόν μας τα έχει πουλήσει. Το χαμόγελο του είναι τρομακτικά τεράστιο.


4. iPotty


iPotty



Brand: CTA Digital

Το iPotty της CTA Digital έχει ως στόχο να κάνουν την κατάρτιση στο γιογιό λιγότερο από μια αγγαρεία για τα παιδιά. Ωστόσο, η όλη ιδέα είναι άσχημη και περιττή. Ποιο παιδί χρειάζεται να διασκεδάσει ακόμα και όταν κάνει την ανάγκη του;


5. Παπούτσια ομπρέλες 

Παπούτσια ομπρέλες

Τα παπούτσια ομπρέλες  βοηθούν τα πόδια σας να παραμείνουν στεγνά από τη βροχή Επίσης πηγαίνει τη στεγανοποίηση πάρα πολύ μακριά. Τα παπούτσια μοιάζουν γελοία, και το αξίζουν. Θα γίνεται μούσκεμα από τα ανέκδοτα που θα σας λούσουν αναμφίβολα στο δρόμο οι άγνωστοι. 


6. Μαξιλάρι στήθους

Μαξιλάρι στήθους
Brand: The Kush Company

Κυρίες μου, το στήθος σας πολεμάει το ένα το άλλο όταν κοιμάστε; Βεβαιωθείτε ότι θα μείνουν χωριστά με το μαξιλάρι στήθους. Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι το μαξιλάρι βοηθά στη διατήρηση της μεταξύ τους απόστασης. Ακούγεται σανμια δικαιολογία για να πάρει χρήματα από ανθρώπους, και αν έχετε αγοράσει ένα, ίσως είναι απεικόνιση της επιβίωσης του ισχυρότερου στο παιχνίδι.


7. Στηθόδεσμος για άνδρες

Στηθόδεσμος για άνδρες

Brand: Wish Room

Είναι προϊόν αυτό έχει ως στόχο να βοηθήσει τους άνδρες που έχουν γυναικομαστία. Το στήθος μεγαλώνει λόγω του υπερβολικού σωματικού λίπους. Εάν αισθάνεστε ανασφαλείς για το στήθος σας, γιατί να μην το τονίσετε με εσώρουχα; Επίσης, γιατί ο τύπος που απεικονίζει το προϊόν πραγματικά γυμνασμένος;


8. Βράχος τσέπης USB

Ζωάκι τσέπης USB

Brand: ThinkGeek

Ο βράχος τσέπης USB συνδέεται στον υπολογιστή σας και να μαντέψουν τι κάνει; Τίποτα. Οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ότι είναι καλό για την ψυχαγωγία, επειδή μπορείτε να δημιουργήσετε  ιστορίες όταν οι άνθρωποι σας ρωτήσουν τι κάνει. Ωστόσο, πιστεύουμε ότι είναι μια πλήρης σπατάλη χρημάτων.


9. Περπατούρα για χρυσόψαρα

Περπατούρα για χρυσόψαρα

 Brand: Mick Madden

Μήπως τα ψάρια σας σας ζητούν σε καθημερινή βάση για να τα πάτε για μια βόλτα; Τώρα μπορείτε με αυτήν την περπατούρα για χρυσόψαρα. Όπως και με ένα σκυλί, μπορείτε να κρατήσετε το χρυσόψαρο σας με λουρί και το πάτε βόλτα στην γειτονιά.


10. Γκολφ τουαλέτας

Γκόλφ τουαλέτας

Brand: EZ Drinker

Εφευρέσεις όπως αυτή σας κάνει να αναρωτηθείτε  ποιος ακριβώς τις επινόησε. Θέλουμε να συναντήσουμε τον τύπο που θεώρησε ότι αυτό ήταν καλή ιδέα, και ότι θα έπρεπε να διαδοθεί σε όλο τον κόσμο.


11. Υπνόσακος για περπάτημα

Sleeping Bag για περπάτημα

Αυτός ο υπνόσακο σας επιτρέπει να περπατάτε άνετα, ενώ εξακολουθεί να διατηρεί στο εσωτερικό του σε κατάσταση ύπνου. Οι ιθύνοντες πιθανώς σκέφτηκαν ότι θα φαινόταν ανόητο, έτσι σκέφτηκαν ότι κάνοντας το άτομο να μοιάζει με ένα πλάσμα από βάλτο, θα ήταν πιο λογικό.


12. Κασκόλ απομόνωσης


Κασκόλ απομόνωσης

Γιατί να χρειάζεται τόσο πολύ απομόνωσης, όταν κοιτάτε την οθόνη του υπολογιστή σας ή το τηλέφωνό σαςΑς σκεφτούμε το εξής: αυτό δεν θα τραβήξει περισσότερη την προσοχή σε σας. Φορώντας το κασκόλ απομόνωσης θα κάνει τους ανθρώπους πιο περίεργους για το τι διαβάζετε.



13. Neckpro

Neckpro

Brand: Neckpro

Το  Neckpro έχει ως στόχο να βοηθήσει προβλήματα του αυχένα, κρεμώντας τους χρήστες από ένα σχοινί. Λυπούμαστε που πρέπει να το πούμε, αλλά μάλλον το προϊόν έχει σκοτώσει περισσότερους ανθρώπους από ότι βοήθησε.


14. Καπέλο μαλλιών

Καπέλο μαλλιών

Αυτό υποτίθεται ότι θα δώσει στους ανθρώπους που έχουν φαλάκρα μαλλιά . Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος, το καπέλο δεν θα κοροϊδέψει κανέναν. Επίσης, ποιος ο άνθρωπος θέλει να έχει μαλλιά που μοιάζουν με χαλί; Το να φαίνεσαι φαλακρός θα ήταν μια καλύτερη εναλλακτική λύση


15. Κολιέ για κράτημα ποτηριών κρασιού 

Κολιές για κράτημα ποτηριών κρασιού

Brand: Wine Enthusiast

Έχουμε ένα ερώτημα: ποιος πίνει τόσο πολύ κρασί και δεν έχει ένα τραπέζι; Είναι σκληρό όταν ο ανταγωνισμός των προϊόντων σας στην αγορά είναι σχεδόν οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια. Ο κάτοχος κολιέ ποτηριού κρασιού δυσκολεύει επίσης και το περπάτημα του.  


16. Μαξιλάρι γυναικείας αγκαλιάς

Μαξιλάρι γυναικίας αγκαλιάς

Brand: Hizamakura

Κανείς δεν θα χρησιμοποιήσει αυτό το μαξιλάρι, τουλάχιστον όχι δημοσίως. Είναι ανατριχιαστικό να το φανταστεί κανείς. Πλέον τα πόδια είναι σε κλίση και αυτό δεν μπορεί να είναι άνετο.


17. Κόφτης μπανάνας

Κόφτης μπανάνας


Brand: Hutzler

Ο φημισμένος κόφτης μπανάνας έχει ως στόχο να κάνει τον τεμαχισμό μπανάνας πανεύκολο. Επειδή οι άνθρωποι συνήθως δεν φέρουν οποιαδήποτε άλλο σκεύος ικανό να κόψη μπανάνες αυτό είναι αρκετά ικανό. Αντί να χρησιμοποιήσετε το όπλο σας ή των εκτοξευτή πυραύλων σας για να πάρετε τέλεια κομμένες φέτες μπανάνας, απλά χρησιμοποιήστε αυτό το απολύτως απαραίτητο βοήθημα.


18. Μεμβράνη για κραγιόν

Μεβράνη για κραγιόν

Το προϊόν έχει ως στόχο να καταστήσει ευκολότερη την εφαρμογή του κραγιόν για τις κυρίες. Ωστόσο, από τη φωτογραφία η υπερμεγέθης τρύπα μάλλον θα σας δώσει ένα κόκκινο μουστάκι. Αλλά αν έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν, θα έχετε δει το προστιθέμενο όφελος του να μιάζεται με ασθενή ενός ψυχιατρικού ασύλου.


19. Facial Flex

Facial Flex

Brand: Facial Flex

Το Facial Flex έχει ως στόχο να παράσχει ένα φυσικό λίφτινγκ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να λυγίσει τους μυς γύρω από το στόμα σας, σαν να εκτελείτε μια σεξουαλική πράξη και τελικά θα γίνεται και πάλι 15.


20. Διαιτητικό νερό 

Διαιτητικό νερό

Είναι ένα πρόβλημα που δεν το γνωρίζουμε. Έτσι, πολλοί άνθρωποι παίρνουν δισεκατομμύρια  θερμίδες από το νερό. Η ουσία είναι φορτωμένη σε λιπαρά και σάκχαρα που είναι κακό για σαςΠρέπει να είναι αλήθεια, γιατί αλλιώς κάποιος θα προσπαθούσε να πουλήσει μια διαιτητική έκδοση από κάτι που δεν έχει θερμίδες; 


21. Δαμαστής τηλεχειριστηρίων 

Δαμαστής τηλεχειριστηρίων

Brand: Rodd Miller

Το Remote Wrangler είναι βασικά μια μάσκα του σκι με velcro που μπορείτε να κολλήσετε τα τηλεχειριστήριά σας για να μην τα χάσετε ποτέ. Αλλά πραγματικά, αυτό είναι μια ακραία λύση στο πρόβλημα. Κανείς δεν θέλει να φορέσει τα τηλεχειριστήριά του. Η εμφάνισή του είναι εντελώς γελοία και το πρόσωπο που το επινόησε έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. 


22.  Καπέλο προσωπικής τηλεόρασης

Καπέλο προσωπικής τηλεόρασης

Brand: TV Hat Now

Μερικές φορές θέλετε να αποκλείσετε τα πάντα και να απολαύσετε μια καλή ταινία, αλλά μερικές φορές αυτό μπορεί να είναι δύσκολο στο δρόμο. Λοιπόν, το Καπέλο προσωπικής τηλεόρασης ισχυρίζεται ότι δίνει στους αγοραστές μια κινηματογραφική εμπειρία οπουδήποτε. Δίνει, επίσης, στους αγοραστές την εμπειρία του να διασκεδάσει τους γύρω του.


23. Αλυσίδα γάτα για πετσέτες

Αλυσίδα γάτα για πετσέτες

Brand: Scotts of Stow

Αυτή η συσκευή είναι κατασκευασμένη για να κρατήσει τις πετσέτες σας στη θέση τους. Ναι, οι περισσότεροι μετά άνθρωποι χρησιμοποιούν τον λαιμό τις μπλούζας τους, αλλά γιατί να χάσουμε την ευκαιρία να είμαστε το κεντρικό πρόσωπο στο τραπέζι; Πλέον μπορείτε να πάρετε το επιπρόσθετο πλεονέκτημα της σπατάλης των 20 δολαρίων γι αυτήν την αλυσίδα.


24. Φακός βενζίνης

Φακός βενζίνης


Ξεχάστε τις μπαταρίες. Ο φακός βενζίνης θα φωτίσει όλα τα σκοτεινά μέρη. Αυτή είναι προφανώς μια από τις καλύτερες συσκευές για να χρησιμοποιηθεί ως φακός γιατί όχι μόνο δεν θα έχετε το έξτρα κέρδος ότι θα μοιάζεται με έναν σκληρό γκάνγκστερ, μπορείτε επίσης να χειρίζεστε εξαιρετικά εύφλεκτα και τοξικά χημικά. Αν εισπνεύσετε αρκετά, ακόμη και το σώμα σας θα φωτίσει.


25. DVD Rewinder

DVD Rewinder

Brand: DVD Rewinder

Προφανώς ήταν επίπονο στις παλιές μέρες για να γυρίσουμε την ταινία στις κασέτες VHS, αλλά τι ακριβώς κάνει ένας Rewinder DVD ; Δεν υπάρχει τίποτα να γυρίσεις πίσω.

Αγνωστη Γη


0 σχόλια :